اپلیکیشن موبایل

ابتدا طراحی اپلیکیشن Android نیاز دارید یا ios؟

یکی از سوالات متدوال که همیشه مورد بحث بوده این است که بین اندروید و آی او اس کدام محبوب تر است و برای کسب و کار ما بهتر است و این بحث حتی میتواند پیچیده تر شود، زیرا شما می توانید ابعاد کاربرد پذیری، دسترسی و ابزار مورد نظر خود را برای ارزیابی به پارامترهای معمول هزینه و کیفیت اضافه کنید.

هرچند، این کاملا واضح است و بارها و بارها تأیید شده است که iOS و اندروید جهت گیری، رویکرد، شخصیت و صفات خود را برای جلب توجه در گروه های کاربری مختلف مورد استفاده قرار می دهند. اما ما از کجا بفهمیم که برای کسب و کار ما و یا خدماتی که ارائه میدهیم ابتدا اپلیکیشن اندروید یا اپلیکیشن iOS طراحی کنیم؟

برای پاسخ به این سوال، ما در شرکت سورگ ۴ مورد را بصورت دقیق و هوشمندانه بررسی کرده ایم که با مشتریان خود درمیان میگذاریم تا نیاز آنها را بهتر درک کنیم و شما هم با توجه به موارد زیر میتواند در بین طراحی اپلیکیشن اندروید و آی او اس بهترین انتخاب را برای شروع با توجه به نیاز خودتان بگیرید.

۱) جمعیت شناسی

اگر بخواهیم هر دو سیستم عامل را بر اساس جمعیت شناسی کاربر مقایسه کنیم، اندروید در گستره وسیعی از سن، حرفه، رتبه اجتماعی و سایر گروه‌ها در مقایسه با کاربران iOS قرار دارد. با این حال، iOS اهداف کاربران را با نیاز به پیشنهادات ارزشمند و خدمات با کیفیت، بالاتر می برد.
بنابراین، اگر شما نیاز به پوشش پایگاه داده وسیع تر و طیف متنوعی از نیازها را دارید، بهتر است با ابتدا سراغ طراحی برنامه اندروید بروید. در غیر این صورت، اگر می‌خواهید بر روی یک گروه کاربری ویژه با خدماتبا کیفیت تمرکز کنید، بهتر است iOS را در اولویت نگه دارید.

۲) مدل درآمدی

iOS بیشتر به دنبال درآمد از طریق برنامه های پولی است. همانطور که در گزارش‌های تحقیقاتی مختلف و مطالعات بازار در طول سال‌ها ثابت شده‌ است، این اساسا به این دلیل است که کاربران آیفون ظرفیت و تمایل بیشتری به خرج کردن برای برنامه‌های کاربردی دارند.
به همین دلیل است که اگر شما بخواهید مدل درآمد مستقیم و پیشرفته تری را ارائه دهید و قصد داشته باشید که استراتژی کسب درآمد خود را تهاجمی حفظ کنید، شانس بیشتری برای موفقیت در برنامه iOS در مقایسه با برنامه Android وجود دارد. بعبارتی اگر خدمات یا محصولات شما گران و با کیفیت است بهتر است ابتدا به آی او اس فکر کنید.

۳) تقسیم بندی

اپل به عنوان یک پلت فرم اختصاصی، یک اکو سیستم ترکیبی از نرم‌افزار و سخت‌افزار دارد که به آن اجازه می‌دهد کنترل بیشتری داشته باشد. این رویکرد باعث می شود که iOS در ارائه خدمات خود، ایمن تر و با کیفیت تر باشد و با این وجود در عین حال سخت تر میشود. از سوی دیگر، اندروید با رویکرد خود انعطاف‌ پذیرتر است و همواره با ابزارها و خدمات شخص ثالث برای ارائه امکانات بیشتر به شما، ترکیب می‌شود. بنابراین اگر شما سازگاری را با امنیت وزن کنید باید به سراغ توسعه اپلیکیشن آندروید بروید.

۴) انتشار و توسعه

توسعه و انتشار برنامه های iOS برای ما ایرانیان با توجه به تحریم ها سخت شده است و بعنوان مثال برای انتشار اپلیکیشن آی او اس در اپ استور نیاز به اکانت دولوپر(developer account) اپل داریم که هزینه آن سالانه ۹۹ دلار میباشد که پرداخت همین مبلغ هم برای ایرانیان بسیار با چالش همراه است و اگر هر سال تمدید نشود اپلیکیشن های آن اکاننت در اپ استور قابل دسترس نیستند.
از طرفی انتشار برنامه های اندروید بسیار ساده تر میباشد و حتی میتوان فایل نصبی برنامه را بصورت رایگان برای دانلود عموم افراد قرار دهید و یا در استور های ایرانی مانند کافه بازار قرار دهید که هزینه زیادی ندارد. مثال دیگر از مشکلات طراحی اپلیکشن آی او اس ارسال نوتیفیکیشن برای کاربران ایرانی میباشد که برای ارسال علاوه بر نیاز به اکانت دولوپر به علت تحریم در ایران نوتیفییکیشن از طریق سرویس های ارسال مانند فایربیس را با مشکل مواجه کرده است که هیچ کدام از این مشکلات برای اندروید وجود ندارد.
البته استور های ایرانی مانند سیب اپ برای نرم افزار های ios بوجود آمده اند که ممکن است آنها هم هر لحظه متوقف شوند زیرا به نحوی اپل را دور زده اند.

نتیجه گیری

در ایران بیشتر کسانی که برای خدمات خود اپلیکیشن میخواهند، ابتدا بدون هیچ گونه بررسی اقدام به خرید اپلیشکن اندروید میکنند که توصیه ما این است با توجه به خدمات و کاربران هدف اقدام به انتخاب کنند و نکته بسیار مهم:

بهتر است حتما در ابتدای شروع فعالیت هم از اندروید و آی او اس بصورت همزمان استفاده کنید و اگر به هر دلیل نیاز به برنامه برای یک سیستم عامل را داشتید، سعی کنید از شرکتی خرید کنید که در آینده برای شما توانایی تولید برای آن سیستم عامل دیگر را داشته باشد.

اشتراک گذاری

آخرین مطالب

طراحی صرافی یا بازار خرید و فروش ارز دیجیتال p2p

صرافی ارز دیجتال شامل انواع مختلفی میباشد که یکی از پر طرفدارترین روش ها، طراحی…

3 سال قبل

انواع روش های صرافی ارزهای دیجیتال یا رمز ارز ها

در این مطلب قصد معرفی و بررسی روش های مختلف کار صرافی فقط در حوزه…

4 سال قبل

طراحی اپلیکیشن سفارش نان

شرکت ما در طراحی اپلیکیشن سفارش آنلاین و اینترنتی نان از سال 1396 تجربه های…

4 سال قبل

۷ کشور برتر برای برون سپاری پروژه های نرم افزاری

بازار جهانی فناوری اطلاعات خیلی بزرگ است و همچنان به رشد خود ادامه می‌دهد و…

4 سال قبل

لیست بهترین صرافی های ارز دیجیتال در ایران

در ایران ارزهای دیجتال و رمزارزها از محبوبیت بالایی برخوردار است که همچنین صرافی ارزهای…

4 سال قبل

برترین فریمورک های Frameworks طراحی اپلیکیشن موبایل در سال ۲۰۱۹

همیشه تکنولوژی های توسعه نرم افزار در حال تغییر میباشد و انتخاب ابزار مناسب و…

4 سال قبل