Loading...
سورگ » لیست برترین اپ استور app store ها(۲۰۱۹)

لیست برترین اپ استور app store ها(۲۰۱۹)

بهترین راه برای پیش بینی آینده ساخت آن است

لیست برترین اپ استور app store ها(۲۰۱۹)

لیست بهترین اپ استور app store های خارجی

امروزه بیشتر کاربران از طریق اپلیکیشن های موبایل به اینترنت دسترسی دارند و همچنین اکثر خرید ها، ارتباطات اجتماعی، بازی ها، سرگرمی، مطالعه و … از طریق اپلیکیشن های موبایل صورت میگیرد و در نتیجه جایگاه فروشگاه برنامه های کاربردی یا فروشگاه های اپلیکیشن که به اپ استور(app store) معروف هستند پر رنگ تر شده است و انتشار اپلیکیشن ها در این اپ استور ها صورت میگرد.

توسعه دهندگان و سازندگان اپلیکشین ها(App) و کاربران یا مصرف کنندگان دیگر خود را به فروشگاه گوگل پلی(GooglePlay) و فروشگاه اپل استور(AppleApp) محدود نمی‌کنند.
اگر میخواهید برنامه شما بهتر دیده شود و کاربرانتان با اپلیکیشن شما تعامل داشته باشند و صرف نظر از ماهیت اپلیکیشن اگر میخواهید برند شما معروف تر شود میبایست از اپ استور ها برای انتشار برنامه خود استفاده کنید.
درآمد اپ استور ها بسیار زیاد است که بخش عمده درآمد آن ها از هزینه اشتراک توسعه دهندگان برای انتشار برنامه هایشان و پورسانت فروش اپلیکشین های پولی یا غیر رایگان و پورسانت از پرداخت های درون برنامه ای میباشد. همین امر باعث پیدایش اپ استور های جدید و رقابت بین آنها شده است.

متاسفانه، بسیاری از فروشگاه‌های app موبایل در چند سال اخیر بسته شده‌اند و باعث ایجاد سردرگمی در میان هر دو طرف توسعه دهندگان و مصرف کنندگان شده است و به همین دلیل ما به یک لیست فروشگاه‌های اپلیکیشن بروز رسانی شده نیاز داریم تا اپلیکیشن ها را بدرستی منتشر کنیم و در آینده دچار مشکل نشویم.

اندروید(Android) در مقابل آی او اس(iOS)

در دامه مطلب متوجه خواهید شد که اکثر اپ استور ها در لیست ما به طور انحصاری بر روی دستگاه های اندروید تمرکز می کنند. چند دلیل برای عدم تعادل بین Android و iOS وجود دارد.
یکی از دلایل پر استفاده بودن اندروید است، تا ژوئن ۲۰۱۸، سهم بازار Android در حدود ۵۴ درصد بود. به عنوان مثال، این سیستم عامل در دستگاه‌هایی مانند سامسونگ و الجی تا تلفن‌های گوگل و موتورولا و … نصب شده‌است. یکی دیگر از دلایل محدودیت های شرکت اپل و گران بودن آن نسبت به اندروید میباشد.

سیاست و استاندارد های انتشار اپلیکیشن

هر یک از اپ استور هایی که ما در ادامه مطلب با شما به اشتراک می گذاریم پردازش ها و سیاست های مختلفی برای ارسال برنامه ها و منتشر کردن آنها وجود دارد. بعضی از آنها محدودتر از دیگران هستند، و تعداد کمی، بیشتر به دسته های خاصی از برنامه ها مانند بازی ها متمرکز شده است.
قبل از اینکه برنامه خود را به یک فروشگاه اپلیکیشن یا اپ استور ارسال کنید، دستورالعمل های ارسال که آن استور تعیین کرده است را با دقت بخوانید. اپلیکیشن ها باید دارای حداقل استاندارد ها را دارا باشد تا امکان انتشار در اپ استور را داشته باشد و بایستی با یک توسعه دهنده حرفه ای طراحی اپلیکیشن شما را بر عهده داشته باشد.

لیست نهایی فروشگاه های نرم افزار موبایل یا اپ استور

ما در تیم شرکت سورگ لیستی از اپ استور های برتر را برای شما جمع آوری کرده ایم و جزئیات آنها را هم بررسی و بیان شده است. ابتدا با دو تا از بزرگترین و پر رونق ترین آنها که گوگل پلی(GooglePlay) و اپل استور(AppleStor) میباشد شروع میکنیم و سپس بقیه استور ها را معرفی خواهیم کرد.

فروشگاه گوگل پلی(Google Play Store)

فروشگاه گوگل پلی که علاوه بر اپلیکیشن میزبان فیلم‌ها و دیگر محتوا است، یکی از اولین فروشگاه‌های برنامه کاربردی تلفن همراه بود. این تیم در سال ۲۰۰۸ فعالیت خود را شروع کرد و منحصراً بازار Android را هدف قرار داد. این پایگاه ۲.۶ میلیون برنامه تا اواخر سال یعنی دسامبر ۲۰۱۸ در خود جای داده بود.

در حالی که فروشگاه گوگل پلی یک موتور جستجوی قوی دارد که یافتن برنامه‌ها را برای مصرف کنندگان آسان می‌کند، بعضی اوقات برخی از اپلیکیشن ها در نتایج جستجو به خاک سپرده میشوند و نمایش داده نمیشوند. البته این به این معنا نیست که نباید برنامه خود را در اینجا قرار دهید، همچنین میتوانید دیگر فروشگاه‌های app موبایل را نیز بررسی کنید.

وب سایت گوگل پلی googleplay

اپل استور(Apple App Store)

این اپ استور برای کاربران آی او اس است،اغلب در فروشگاه اپل استور اولین جایی است که میتوان برنامه های کاربردی جدید و فوق العاده را پیدا کرد. طبق گفته LifeWire، فروشگاه اپلیکیشن اپل ۲.۱ میلیون برنامه را شامل می شود، هرچند تعدادی از این برنامه ها فقط برای برای Apple TV و Apple Watch طراحی شده اند.
طراحی اپلیکیشن برای هر دو کاربران Android و iOS به برنامه شما بهترین پتانسیل انتشار و کشف توسط کاربران را می دهد. با این حال شما حدود ۵ میلیون رقیب در این فروشگاه‌های اپلیکیشن در نظر بگیرید و به همین دلیل است که ممکن است بخواهید برنامه خود را در جای دیگری هم منتشر کنید تا تمام تلاش خود را برای بهتر دیده شده اپلیکیشن خود کرده باشید.

انتشار اپلیکیشن در اپل استور

Samsung Galaxy Apps

بسیاری از تولید کنندگان دستگاه های تلفن همراه(device) کشف کرده‌اند که آن‌ها می‌توانند مشتریان خود را به طور کامل تحت برند خود با ارایه اپ استور اختصاصی خود، ادغام کنند. که اپ استور سامسونگ یک نمونه از آن است.
اپ استور سامسونگ گلگسی

LG SmartWorld

ال جی یک فروشگاه تلفن همراه مشابه با نام SmartWorld دارد که به طور خودکار بر روی تلفن‌های ال جی LG نصب شده‌است. این فروشگاه app شامل برنامه‌هایی است که برای تلویزیون LG و دستگاه‌های دیگر طراحی شده‌اند.
LG SmartWorld اپ استور الجی

Huawei App Store

این فروشگاه برنامه‌های کاربردی تلفن همراه یا اپ استور در درجه اول بازار چین را هدف قرار داده است، و بیشتر برنامه های کاربردی و خدمات آنها بر اساس فرهنگ و شخصیت‌های چینی ساخته شده است. Huawei در بسیاری از دستگاه‌های شرکت نصب شده‌است و به افراد در کشورهایی که دسترسی به فروشگاه Play ندارند اجازه می‌دهد تا برنامه‌هایی را که می‌خواهند دانلود و استفاده کنند.اپ استور هوآوی Huawei App Store

Sony Apps

مانند بسیاری از رقبای خود اپ استور سونی نرم افزار برای افراد با دستگاه های تلفن همراه سونی طراحی شده است که می خواهند بدون استفاده از Google Play به طور پیش فرض بر روی تلفن یا تبلت خود جستجو کنند. این اپ استور در درجه اول به سرگرمی متکی است، اما شما می توانید بسیاری از برنامه های که قابلیت های دیگر را نیز ارائه می دهند، پیدا کنید.

Amazon Appstore

جای تعجب نیست که آمازون غول تجارت الکترونیک در حوزه اپ استور دستی به کار داشته باشد. این اپ استور فقط میزبانی برنامه های اندروید را انجام میدهد.
مصرف کنندگانی که دستگاه های اندرویدی دارند می‌توانند آمازون Appstore را دانلود کنند. همانطور که در دیگر حوزه های تجاری مانند کلود(Cloud) آمازون مایل به تسلط بر آن بازار است، بنابراین انتظار می‌رود که این اپ استور پیشرفت داشته باشد و استفاده کنندگان آن افزایش یابد.

اپ استور آمازون Amazon Appstore

Aptoide

به دلیل روش های نمایش لیست برنامه ها بسیاری از کاربران اندروید به جای فروشگاه‌های بزرگ اپ استور، Aptoide را انتخاب می‌کنند. هدایت کردن کاربر به برنامه های مورد علاقه بسیار آسان است، که آن را به یک جایگزین جذاب تبدیل می‌کند.
Aptoide به اندازه سایر اپ استور ها بزرگ و گسترده است. شما می‌توانید بازی‌ها، برنامه‌های کاربردی و چیزهای دیگر را در این اپ استور پیدا کنید.

Aptoide

GetJar

رابط GetJar ممکن است کمی قدیمی به نظر برسد، اما سادگی وب سایت و فروشگاه برنامه‌های تلفن همراه آن را به یک انتخاب محبوب برای توسعه دهندگان برنامه و مصرف کنندگان تبدیل کرده‌است. این یک فروشگاه برنامه باز میباشد و به این معنی است که این فروشگاه برنامه‌هایی برای Android، iOS، ویندوز و دیگر سیستم عامل ها را ارایه می‌دهد.
این رویکرد منحصر به فرد باعث شده است که بسیاری از مشتریان به ویژه آن‌هایی که دارای سیستم‌های عامل متفاوت هستند استقبال کنند. برای مثال، کاربران گوشی‌های Android ممکن است آیپد و یا تلویزیون Apple را در خانه‌های خود داشته باشند.
در طول چند سال گذشته سیاست باز GetJar نسبت به افرادی که برنامه‌های آلوده به ویروس را آپلود می‌کنند آسیب‌پذیر شده‌است. با این حال قبل از استفاده از این استور مطمئن باشید که یک آنتی ویروس بر روی دیوایس شما نصب باشد.

GetJar

Uptodown Market

این یکی دیگر از فروشگاه های برنامه موبایل Android است که همچنین برنامه های کاربردی برای ویندوز، مک و سیستم عامل های اوبونتو را میزبانی می کند.
از لحاظ برنامه‌های کاربردی تلفن همراه، رقیب گوگل پلی در تعدادی از برنامه‌هاو توضیحات برنامه کاربردی میباشد.
یکی از ویژگی های این اپ استور این است که همه برنامه‌های ارایه‌شده برای لیست کردن در بازار و انتشار را فیلتر می‌کنند، که می‌تواند بدافزار، ویروس‌ها و توضیحات جعلی را کاهش دهد. Uptodown فقط برنامه های رایگان را ارائه می دهد که ممکن است کاربران به جای جستجو در Google Play در این اپ استور بدنبال برنامه های خود بپردازند و همچنین در سراسر جهان در دسترس است. بعنوان مثال بعضی از کشورها مانند چین که به گوگل پلی دسترسی ندارند میتوانند از این اپ استور استفاده کنند.

Uptodown Market

سیدیا Cydia

Cydia از سایر فروشگاههای برنامه موبایل در این لیست متفاوت است. این برنامه به طور خاص برای دستگاه های IOS که جیلبریک شده اند طراحی شده است.
دستگاه‌هایی که نمی‌توانند به برنامه‌های اپل استور دسترسی داشته باشند از این استور استفاده میکنند، بنابراین مصرف کنندگانی که گوشی موبایل را می‌خرند و جیلبریک(jailbreak) میکنند اغلب از Cydia استفاده می‌کنند.

سیدیا Cydia

Itch.io

اگر چه Itch.io تقریبا به طور انحصاری برای بازی ها و گیمرها خدمات میدهد اماارزش ذکر کردن در این مقاله را دارد. بسیاری از برندها کشف کرده‌اند که با استفاده از gamification باعث می‌شود که برنامه‌هایشان را جذاب‌تر کند و به احتمال زیاد از یک بازی هر چند کوچک در یک app یا برنامه خود استفاده کنند که آن را محبوب‌تر کند.
بزرگ‌ترین ویژگی در مورد Itch.io این است که برای توسعه دهندگان و هم مصرف کنندگان ساخته شده‌است، بنابراین هر دو بخش را به خوبی پوشش می‌دهد.

Itch.io gamification

اپ استور های دیگری مانند SlideME، ACMarket، neXva، Bemodi، AppBrain، ۱Mobile، Appolicious، Kongregate و Appland و… وجود داشتند که میتوانستند در این لیست قرار بگیرند اما مهمترین و بهترین آنها را در این مطلب توسط تیم شرکت سورگ گردآوری و درج شدند.

جمع بندی

طراحی و ساخت برنامه فقط آغاز راه است برای انتشار برنامه باید به نسبت حوزه کاری و کاربرد اپلیکیشن سیاست هایی برای انتشار آن در نظر بگیرید و توصیه میکنیم مقاله “روش های جذب و افزایش کاربران اپلیکیشن” را مطالعه نمایید.
ما در شرکت طراحی اپلیکیشن و سایت سورگ بهترین راهکار را از صفر تا صد برنامه شما عم از طراحی، ساخت و انتشار برنامه را ارائه میدهیم.


admin
Share on Telegram Share on Facebook Share on Twitter
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 5 میانگین: 4.2]

1 دیدگاه


صبا

من از اپ استور ایرانی سیب ایرانی استفاده میکنم … عالیه

۱۳۹۹/۰۷/۰۵ ۱۵:۰۹