Loading...
سورگ » روند توسعه اپلیکیشن های موبایل برای سال ۲۰۱۸

روند توسعه اپلیکیشن های موبایل برای سال ۲۰۱۸

همه ی چیز های خوب در اطراف شما هستند کافیست خوب ببینید

روند توسعه اپلیکیشن های موبایل برای سال ۲۰۱۸

روند توسعه برنامه های کاربردی موبایل برای سال 2018

سال ۲۰۱۸ یکی دیگر از سالهای انقلابی و نفسگیر از لحاظ فن آوری و توسعه اپلیکیشن های جدید معرفی شده است، گرایش‌هایی که در حدود یک سال پیش صحبت شدند مفاهیم جدیدی را به دنیا آوردند و همچنین یک بازنگری جدی در شیوه‌های رایج ایجاد شد و همه ما را در مورد آینده در تفکر گذاشتند.
بنابراین، ما به عنوان یکی از شرکت‌های پیشتاز توسعه برنامه‌های کاربردی تلفن همراه تلاش می‌کنیم تا روند احتمالی که انتظار می‌رود در سال‌های آینده دامنه فن‌آوری را تحت‌تاثیر قرار دهند را فهرست کنیم.

روند توسعه تلفن همراه و توسعه اپلیکیشن ها در سال ۲۰۱۸:

هوش مصنوعی (AI)

این یکی از داغترین گرایش‌ها در سال گذشته‌ بود و قطعا بخشی از گرایش‌هایی است که در سال آینده مسلط خواهند بود. با وجود استقبال زیاد توسط شرکت‌ها در سرتاسر جهان، هنوز تبدیل به یک جریان اصلی نشده است.
طبق گزارش IDC , تا سال ۲۰۲۰ , درآمد تولید شده توسط برنامه‌های کاربردی که از هوش مصنوعی بهره میگیرند به ۴۷ میلیارد دلار خواهد رسید. این تکنولوژی بخش‌های مختلفی از کسب‌وکار را هدف قرار داده‌ است تا نتایجی که زمانی یک تصور محض بودند را به دست آورد. اگر شما در زمینه توسعه اپلیکیشن فعالیت میکنید به هوش مصنوعی نگاه ویژه تری داشته باشید.

اینترنت اشیا (IOT)

IoT یکی از موضوعات پرطرفدار بحث و اجرای در سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ بوده‌ است. و ما انتظار داریم که این حوزه همچنان در سال های بعد باقی بماند.
اینترنتِ اشیاء (Internet of Things ‪(IoT)‬) مفهومی جدید در دنیای فناوری و ارتباطات است. به صورت خلاصه “اینترنت اشیاء” فناوری مدرنی است که در آن برای هر موجودی (انسان، حیوان و یا اشیاء) قابلیت ارسال داده از طریق شبکه‌های ارتباطی، اعم از اینترنت یا اینترانت، فراهم می‌گردد.
بر اساس پیش‌بینی موسسه‌ی گارتنر، در سال ۲۰۱۷ میلادی، حدود هشت میلیارد و چهارصد میلیون وسیله به اینترنت متصل بودند. عددی که نسبت به سال ۲۰۱۶، حدود ۳۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.
استفاده از مفاهیمی مانند خانه‌های هوشمند، ماشین‌های هوشمند، IoT صنعتی، شهرهای هوشمند و … در اینترنت اشیا توانسته است فرصت‌هایی ایجاد کند که تفاوتی با برنامه های روتین و روزمره ما بوجود آورد و نحوه زندگی ما را تغییر دهد. توسعه اپلیکیشن هایی که در آینده با اینترنت اشیا مرتبط هستند قاعدتا درآمد بیشتری خواهند داشت.

واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR)

این اصطلاحات و عبارات تمامی ندارد و روز‌به‌روز بر تعدادشان هم افزوده می‌شود. یکی از همین موارد که یکی دو سال می‌شود وارد دنیای تکنولوژی شده است واقعیت افزوده و واقعیت مجازی است. حالا دیگر کمتر کسی را می‌توان یافت که این عبارات را نشنیده باشد. واقعیت افزوده نه تنها برای بازی ها بلکه برای تبدیل صنایع مانند مراقبت های بهداشتی، ورزش، خرده فروشی، املاک و مستغلات، شیوه زندگی و .. مورد استفاده قرار میگیرد. شرکت‌های مطرح تکنولوژی تمرکزشان را روی این موضوع گذاشته‌اند و همواره در رقابت با یکدیگرند تا در این حوزه برتری خود را ثابت کنند؛ چراکه حالا دیگر همه به این یقین رسیده‌اند که دنیا به سمت مجازی‌شدن پیش می‌رود و در آینده واقعیت مجازی و صد‌البته واقعیت افزوده است که حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. از جمله این شرکت‌ها می‌توان مایکروسافت، اکیولس، سامسونگ، ال‌جی و اچ‌تی‌سی را نام برد. در همین راستا سرمایه‌گذاری‌های کلانی در این زمینه شده است و این امر در حال افزایش است تا حدی که کارشناسان اوایل سال ۲۰۱۶ پیش‌بینی کردند که سرمایه‌گذاری در این حوزه از مرز یک میلیارد دلار هم خواهد گذشت.

برنامه های مبتنی بر ابر (Cloud)

توسعه برنامه بر اساس ابر در سال های آینده افزایش خواهد یافت و پیش‌بینی شده‌ است که برنامه‌های ابری ۹۰ % از ترافیک یا پهنای باند اینترنت را در سال‌های آتی مصرف خواهند کرد. از مزایای برنامه‌های مبتنی بر ابر، ایمن، قابل‌ دسترسی از طریق اینترنت، نیاز به فضای ذخیره‌سازی کم‌تر، سریع‌تر را میتوان بیان کرد و از همه مهم‌تر از هر جای دنیا می‌تواند از طریق تلفن همراه و مرورگرهای و بقیه دستگاه هایی که از حداقل قدرت سخت افزاری برخوردار هستند اجرا شود و به همین دلایل تقاضا برای چنین برنامه‌هایی به احتمال زیاد رشد خواهد کرد. نمونه برنامه مبتی بر ابر، آفیس ۳۶۵ (office 365) را میتوان بیان کرد.


admin
Share on Telegram Share on Facebook Share on Twitter
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 5]

بدون دیدگاه